05.11.2021  |  Dining  |  Bordplater

Elegant damask fra Södahl

Innhold fra partner Hva er dette?

Södahl har allerede lansert en rekke spennende nyheter i serien Tiles, der alle produktene har det klassiske fiskebeinsmønsteret som inspirasjonskilde. Nå kommer det også en elegant duk og serviett – begge i deilig damaskkvalitet.

Med den delikate damaskduken og de tilsvarende serviettene demonstrerer Södahl nok en gang sin unike evne til å kombinere overlegen kvalitet med en trendy og tidløs look. Som de andre Tiles-produktene har duken og serviettene en enkel og elegant design som passer i de fleste moderne hjem.

Hverdag og fest

Den nye damaskduken fra Södahl er som skapt til å danne et flott og samtidig raffinert avdempet grunnlag når man skal dekke bordet for gjester – enten man foretrekker sølvtøy og kandelaber, eller en strammere nordisk stil. 

Samtidig er Tiles-duken så diskret at den også fungerer perfekt som deilig luksus i hverdagen når familie og venner møtes ved spisebordet.

Naturens farger

Den flotte damaskduken har standardmålene 140 x 220 cm, mens serviettene er 45 x 45 cm. Begge deler finnes i Forest green og i gråbrun Taupe samt i Optical White, i grå Ash og i blå Atlantic. 

Duken finnes også i størrelsene 140 x 270, 140 x 320 og 140 x 370 samt i en rundt utgave som er 160 cm i diameter.

De vakre fargene passer både til naturens egne høstnyanser og sesongens generelle interiørtrender, og Södahl matcher med de nye Tiles-produktene, som alltid er av god kvalitet i både design og materialer.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer