09.03.2023  |  Interior  |  Belysning

En grafisk genistrek

Det danske lampemerket, Halo Design, har lansert nok en versjon av Rivoli-lampen, som med sitt skandinaviske og stramme utseende er med på å sette en klassisk spiss på innredningen i spisestuen.

Med sine klassiske former, i både sort metall og kobber, som smelter vakkert inn i en høyere enhet, klarer den nye Rivoli-pendelen å skape en klassisk og grafisk vri for hjemmet. Pendelen er en forlengelse av den allerede eksisterende Rivoli-serien, og denne spesielle versjonen av Rivoli ble skapt av den anerkjente danske designeren Tom Stepp for Halo Design.

Pendelen kan henge i spisestuen, over spisebordet, hvor lampen i all sin enkelhet vil pryde rommet med et geometrisk og grafisk uttrykk. Lampen er designet for å kaste lys både opp og ned, slik at det skapes en behagelig belysning i hele rommet – samtidig som spisebordet er opplyst.

www.halodesign.dk

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer