15.11.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

En Hoptimistisk nyhet

Innhold fra partner Hva er dette?

F&H Group A/S har kjøpt merket Hoptimist®, som dermed legges til selskapets egne merkevarer. Tidligere CEO og partner i Hoptimist, Poul Christoffersen, blir med merket og blir ansatt som Brand og Purchasing Manager i F&H Group i Viborg.

Hoptimist begynte sin reise i Danmark allerede i starten på 1960-tallet, da den danske møbelsnekkeren Hans Gustav Ehrenreich tegnet Hoptimist basert på en grunnidé om en sirkel og en ellipse. En alltid glad Hoptimist sprer glede og smil, og den lille, lykkelige figuren med de herlige ansiktsuttrykkene ble raskt allemannseie og er i dag en del av dansk designhistorie.

Hoptimist ble relansert i 2009 av forretningsmannen Claus Hommelhoff i samarbeid med Bo og Lotte Steffensen. Siden da har det kommet mange nye varianter – med dyrehoder, smileansikt og klappehatter, og også mer eksklusive varianter i tre. Og det er naturligvis fortsatt Ehrenreichs idé som danner grunnlaget for både klassikerne og den nye generasjonen av Hoptimist.

«For oss er det helt riktig tidspunkt å la Hoptimist hoppe videre», sier Claus Hommelhoff. «I mer enn 10 år har Hoptimist år for år utviklet seg til å bli et sterkere dansk merke, og vi er sikre på at reisen vil fortsette hos F&H Group og med Poul Christoffersen for å sikre merkets DNA. F&H Group er den perfekte matchen for å videreutvikle merkevaren i Ehrenreichs ånd, og F&H har også kompetansen og ressursene som trengs for å fortsette veksten og spre de glade Hoptimistene ute i verden.»

«Hos F&H er vi stolte over å få enda et selveid merke med en så unik, skandinavisk identitet», sier Knud Lomborg, CEO i F&H. «Som en del av strategien vår vil vi gjerne ha eierskap til merker som også er sterke utenfor Skandinavia, og der passer Hoptimist perfekt inn i porteføljen vår, siden mer enn halvparten av omsetningen kommer fra eksportmarkedene.»

Hoptimist har posisjonert seg som en ekte klassiker, og i dag hopper mer enn tusen av de små, glade figurene av glede i mer enn 20 forskjellige land.

Overdragelsen fra Claus Hommelhoff / CBH til F&H Group gjennomføres 15. november 2021.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer