09.01.2023  |  Business  |  Mat

En ny, revolusjonerende måte å spise is på

Innhold fra partner Hva er dette?

Is er alltid godt, men NYLAGET IS er … uimotståelig! Den italienske isen har alltid vært i en liga for seg. Med den revolusjonerende ismaskinen fra italienske TooA kan du nå tilberede ekte italiensk gelato porsjonsvis.

Alltid nylaget. Uten tilsetningsstoffer. Høyeste kvalitet. Uten søl. Bare deilig!

Du kjenner det sikkert. Du kjøper en liter is til desserten lørdag kveld, og resten settes i fryseren. Der ligger den så og tar opp plass i den halvtomme emballasjen. I evigheter. Du er ikke alene. Tvertimot. Derfor gir det en så utrolig god mening, at du nå kan tilberede nylaget is hjemme. Porsjonsvis, på bare 3 minutter - og ekte italiensk gelato av aller høyeste kvalitet.

Vi elsker italiensk is

De nordiske land ligger på topp over de mest is-elskende nasjoner i verden - og den italienske varianten har alltid vært vår favoritt. TooAs revolusjonerende konsept gir deg nå mulighet til å spise nylaget is med akkurat den smaken du ønsker, når du vil. Det er 11 smaksvarianter å velge mellom, og de består alle av 100 % rene råvarer av høyeste kvalitet, uten kunstige tilsetningsstoffer, emulgatorer eller stabilisatorer.

Velkommen til en verden av ekte italiensk is uten å fylle opp fryseren din. App’en gjenkjenner og tilbereder hver enkelt smaksbrikke.

 1. Scan QR-koden på brikken
 2. Hell innholdet i TooA-maskinen
 3. Trykk på Start

Nylaget gelato på 3 minutter!

TooA – mye mer enn en is:

 • Matsvinn: Du lager alltid kun den mengden is som skal spises. 
 • Friskheten: Isen er alltid nylaget.
 • Miljøvennlig og bærekraftig: Systemet krever ingen kjøling, og emballasjen er naturligvis plastfri – og gjenbrukes.
 • Tilgjengelighet: Nylaget is på få minutter.
 • Brukervennlighet: Enkelt og raskt. Via appen scanner du QR-koden på isbrikken, så resultatet får den helt riktige konsistensen.

Klar til en ny, revolusjonerende måte å spise is på? TooA er tilgjengelig fra ultimo januar 2023 hos utvalgte forhandlere. Veiledende priser fra 4199,- NOK.

Link til høyoppløselige bilder: https://we.tl/t-uC9c81Vu4i

Visste du at:

 • Gelato inneholder kun 2-9% fett, mens den klassiske isen inneholder 18-30% fett.
 • Gelato inneholder kun halvparten av det antall kalorier vanlig klassisk fløteis inneholder.
 • Det er ingen kunstige fargestoffer eller ingredienser i den gelato som TooA lager.
 • Gelato har et høyt innhold av både proteiner, vitamin B, kalsium og fosfor, som er viktig for en god helse.

TooA:

Det italienske navnet, TooA, er inspirert av det italienske ord ”tua” som betyr ”dine”. Den store T står for Technology (en revolusjonerende maskin) og A’en for Artisanship (håndverk), dvs. autentisiteten og kjærligheten til de ekte og velsmakende oppskriftene. TooA ønsker å gi alle mulighet til å nyte ekte italiensk is - enkelt og praktisk - hjemme.

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer