16.11.2022  |  Furniture  |  Design

En nyhet som ruller stilsikkert frem

Innhold fra partner Hva er dette?

Nyheten A-Cocktail Trolley fra Zone Denmark er et unikt multimøbel. Som en flott hjemmebar i et hjørne av stua, eller for ekstra oppbevaring på kjøkkenet. Designen er elegant, og mulighetene er mange.

Pulverlakkert og tilpasningsdyktig

God design gjør at du får lyst til å bruke den når du ser den. Med A-Cocktail Trolley står de gode ideene i kø. Det fine bordet av pulverlakkert metall har en rekke bruksområder.

De to høydene samt det tilhørende løse brettet gjør bordet perfekt som hjemmebar. Flaskene kan stå nederst, mens du mikser drinker øverst. Men A-Cocktail Trolley passer like fint i stua sammen med en lampe, en fin plante og yndlingsbøkene dine. Kontor og tenåringsrom er også relevante plasseringer. 

Lett å flytte, lett å like 

Møbler med flere bruksområder blir raskt favoritter. Behovet ditt endres over tid, og det gjør kanskje interiørstilen din også. Det smarte er at A-Cocktail Trolley ruller med. For det designmessig enkle uttrykket gjør den til en venn av hjemmet i lang tid. 

Finnes i fargene Black og Soft Grey.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer