13.05.2020  |  Interior  |  Dekorasjon

En odyssé i vasekunst

Innhold fra partner Hva er dette?

Villa Collection er dedikert til atmosfæredesign som følger tidens trender, og nå har de kommet med et nytt interiørdesign der spesielt vasene som er formet som ansikter, skiller seg ut og setter en ekstra spiss på interiøret ditt.

De leder tankene tilbake til antikkens romerrike og Hellas, men de har også et så sjeldent og unikt preg at de innbyr til dagdrømming om eventyr og store fortellinger.

Bruk dem som potteskjulere og vaser til greiner og blomster, eller som skulpturer alene i en stilren ramme. Du kan eventuelt plassere «et hode» sammen med en av lysestakene fra samme serie.

Med et solid håndverksmessig uttrykk kobler Villa Collection «Scandi-cool»-tilnærming med internasjonale trender for perfeksjon, og sesongens produkter er fulle av elegante og kreative «twists».

Du finner vasene på hos en rekke interiørbutikker og varehus.

Mere fra F&H of Scandinavia A/S

F&H of Scandinavia A/S

www.fh-as.dk

F&H of Scandinavia er Skandinaviens største grossist indenfor isenkram, og med mere end 8.000 forskellige varer på lagerhylderne - bl.a. Bitz, HOLM, Kähler, Södahl, Margrethe-skålen,  Blomsterbergs, Nuance, Lyngby Glas, Morsø, Zone, MEdusa, VILLA COLLECTION og mange, mange flere.Innovation er omdrejningspunktet i alle sammenhænge i hele koncernen. Kun ved konstant at udvikle, finde og mar…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer