14.06.2022  |  Dining  |  Bordplater

En sterk norm fra Gense

Innhold fra partner Hva er dette?

En norm er et uttrykk for en sosial retningslinje – for verdier som skal sikre at vår måte å leve og uttrykke oss på holder en viss standard. Med bestikkserien Norm setter Gense en skyhøy standard for både funksjonalitet, materialkvalitet og design.

Norm er et enkelt og smakfullt utspill fra Gense by Jacob Jensen Design. Med sine rene og myke linjer passer Norm perfekt på alt fra sommerens lunsjbord i det fri til det elegante middagsbordet, siden klassisk design kommer til uttrykk i en moderne look med spennende vinkler.

Nordisk tidløshet

Gense har produsert bestikk av høy kvalitet i mer enn 100 år og er i dag en av Skandinavias største leverandører av godt designet og funksjonelt bestikk.

Med Jacob Jensen Design fikk Gense en partner som har skapt en rekke ikoniske produkter som alle har den tidløse nordiske designen til felles. Det gjelder også bestikkserien Norm, som med sine rene og myke geometrier føles som en naturlig forlengelse av hånden.

Formsikker kvalitet

Ergonomi og estetikk balanseres på en elegant måte i Norm, der de kompromissløse og nesten arkitektoniske linjene gir en opplevelse som setter en ny standard ved bordet. Kniver, gafler, skjeer, teskjeer og biffkniver produseres av rustfritt stål, og de har en elegant satengfinish.

Norm viser nok en gang Genses sikre sans for å kombinere formsikker design med både høy materialkvalitet og god funksjonalitet. En stilsikkerhet som har gjort Gense til Kongelig Hoffleverandør i Sverige.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer