20.04.2022  |  Kitchen  |  Mat

En superkul nyhet fra Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Mette Blomsterberg er kjent for sine fantastisk flotte kaker, som er så utrolige at man synes man kan både lukte og smake de nybakte godsakene gjennom TV-skjermen.

Nå bytter hun ut stekeovnen med en ismaskin som gjør det enkelt og effektivt å skjemme bort familien eller gjestene med iskalde fristelser.

Om våren og sommeren fylles hager, boder og supermarkeder med masse friske bær som smaker som barndomsminner og sommerferie. Med den nye ismaskinen fra Blomsterbergs kan man få enda mer glede av årstidens bær og ferske frukter ved å lage forførende sorbeer og uimotståelige iskremer – på under en time.

En superkul dessert

Vi spiser gjerne is hele året, men det er ekstra populært om sommeren. Uansett om den smelter i sollyset eller brukes som trøst under verandataket når man har søkt ly for en tordenbyge.

Blomsterbergs nye ismaskin er perfekt til både leskende iskremer og morsomme eller sofistikerte sorbeer som passer perfekt til sommerens festlige anledninger – eller skaper jubel blant barna på en ukedag eller i helgen.

En superkul design

Den nye ismaskinen fra Blomsterbergs har innebygd kompressor for kjøling, slik at man ikke trenger å fryse ned bollen, som rommer to liter, på forhånd.

En kul design med LED-display og touchbetjening gjenspeiler Mette Blomsterbergs forkjærlighet for god kvalitet og nøyaktig presisjon i hver minste detalj – også når det handler om iskalde fristelser, trivsel og familietid.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer