22.04.2021  |  Interior  |  Design

Enkel skjønnhet inspirert av naturen

Velkommen til Folia-kolleksjonens nye medlemmer

edgwood inviterer naturen inn med sine nye vaser og minipotter i det ikoniske materialet Jasperware, designet for det moderne hjem.
Den naturlige skjønnheten i materialet, Jasperware, er kombinert uanstrengt med den organiske roen til Folia. Nøytrale farger sammen med et diskret mønster og en taktil, raffinert overflate gir en grafisk og moderne følelse av eklektisisme .
Fargene er dempet og formene er enkle, men den lekne og uttrykksfulle stilen til Wedgwood skinner gjennom. Det frodige Folia-mønsteret, som har sin inspirasjon fra naturen, er hentet fra Wedgwoods mønsterarkiv. Vaser og minipottene vil bidra til å bringe naturens beroligende effekt inn i hjemmet.
Hver vase i Jasper Folia-kolleksjonen har individuelle botaniske mønstre, og når de kombineres, skaper de et rikt samspill av grafiske former og delikate bladmønstre.


Minipottene er like allsidige som de er dekorative. Ideelle som potter for miniatyrplanter som sukkulenter, for oppbevaring av penner og binderser på kontorpulten eller for eksempel til nøkler eller smykker. Disse små pottene som er moderne og iøynefallende, har uendelig mange muligheter.
De nye Jasper Folia vasene og minipottene kan fint mikses med den eksisterende Hvit Folia-kolleksjonen, som i tillegg til vaser, består av lyslykter, fylte lys, fat og bilderammer. Den silkeaktige, blanke overflaten til Hvit Folia skaper elegant samspill med den matte overflaten til Jasperware.
Hele kolleksjonen er designet for å inkludere naturen inn i det moderne hjemmet.
Naturen er bevist å ha en beroligende effekt på det hektiske moderne livet mange lever, og fler og fler fyller hjemmene sine med grener, blomster og sukkulenter.
Både vaser og potter er pakket enkeltvis i Wedgwood blå gavebokser og er perfekte som gaver.

Om Jasperware
Jasperware er Wedgwoods mest ikoniske materiale. Det tok grunnlegger, Josiah Wedgwood, mer enn 5000 forsøk for å perfeksjonere sitt berømte keramiske materiale. Over to hundre og femti år senere utvikler vi fortsatt dette unike, taktile materialet til moderne og interessante design på vår fabrikk i Barlaston, Stoke-on-Trent, England.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer