18.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Enkelhet er det ultimate

Arteks samling av elegante gulvlamper kombinerer direkte og indirekte lys for å skape skulpturelle former i rommet. De tre lyskildene er alle designet av Alvar Aalto i modernismens gullalder på midten av 1900-tallet og fremstår i dag som funksjonelle kunstverk i hvitt metall, messing og sort skinn.

Aaltos banebrytende fokus på enkelhet som ledetråd får nesten de tre gulvlampene til å sveve over gulvet. Lette og elegante er A805, A809 og A810, som er en del av husets Arteks Bring naturlig lys inn i hjemmets filosofi.

Det håndlagde metallet sørger for at du ikke kan se direkte inn i lyskilden og bli blendet – og det indirekte lyset som strømmer fra pæren gir mange muligheter til å plassere lampen på rett sted og få rommet til å se større og mer levende ut. .
www.artek.fi

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer