Essensen av kvalitet fra HOLM

Vårens produktnyheter fra HOLM består av alt fra nye tilskudd i den vakre akasieserien til panner med keramisk belegg og produkter som handler om å komme til kjernen av det saftige måltidet – og filtrere ut essensen av velsmakende og god kvalitet.

Foto: F&H Group

Det saftige, sunne og velsmakende måltidet er essensen i Claus Holms tilnærming til matlaging. I tillegg til et glimt i øyet er den kvalitetsbevisste kokken derfor alltid utstyrt med gode redskaper som tåler å bli brukt. Behovet for solide redskaper gjenspeiles selvfølgelig også i vårens flotte produktnyheter.

I sentrum av alt

Et godt steketermometer er avgjørende for å kontrollere kjernetemperaturen i kjøttet, som er så viktig for perfekt tilberedning – og dermed et mørt og godt resultat. Det nye termometeret fra HOLM er 7,2 cm i diameter og leveres i en vakker gaveeske.

HOLMs elegante akasieserie består av to ståltrådsiler med håndtak av akasie. Silene er henholdsvis 16 og 20 cm, og de sørger for at du sitter igjen med essensen av kvalitet – enten du skyller grønnsaker, tilbereder en saus eller heller vann fra pastaen for å lage bolognese.

Keramisk holdbarhet

Aluminiumspannen med diameter på 24 cm er nå utstyrt med et keramisk XERADUR 2-belegg fra ILAG, som er produsert uten PFAS. Samtidig er det keramiske belegget utrolig slitesterkt og tåler opptil 400 grader.

Og i likhet med alle vårens nyheter er den et eksempel på den høye kvaliteten som står i sentrum for Claus Holms arbeid som kokk – og som han alltid garanterer.

Mer fra...

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Kunsten å dekke et innbydende bord

26.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Nyt sommeren i god stil fra Luigi Bormioli

19.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Unike krus i steintøy fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Formskjønne vårnyheter fra BITZ

18.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Klassisk kjøkkenestetikk fra Södahl

17.04.2024F&H Group AS

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til å blomstre

Copyright 2023