13.10.2020  |  Interior  |  Design

Et godt førsteinntrykk

Matter for både mennesker og hunder

Nordic Brand Hub lanserer flere spennende nyheter fra Chilewich som løfter førsteinntrykket av ethvert hjem.

Det umiskjennelige Chilewich mønsteret lanseres nå i hele seks nye varianter med varme nyanser og farger, dog forfriskende som alltid.

Høstlige og jordnære farger som Forest, Mulberry, Mushroom og Shadow går rett hjem, bokstavelig talt og en fargepaljett i tiden!

Chilewich produseres i USA og er laget for å tåle vær og vind. Derfor er alle produktene like gode inne som ute, år etter år.

Alle produkter er vevd med Chilewich sin patenterte nylontråd som er ekstremt holdbar.

Mattene kommer i flere størrelser, også som løpere.

En «fun fact» er at de aller fleste hunder elsker å ligge på Chilewichmattene fordi de er akkurat passe myke å ligge på samtidig som pelsen får luft.

At alle produktene er enkle å renholde, kan alle hundeeiere like også.

Chilewich føres av ledende forhandlere over hele landet.

www.brandhub.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer