19.05.2023  |  Furniture  |  Design

Et komfortabelt barmirakel

I Danmark har vi nok et øl som er best i... Nå lanseres en barstol som skal være like god og gjøre opplevelsen av å nyte en øl, en cocktail eller en deilig vin til den samme hyggelige opplevelsen. Det er i hvert fall ambisjonen til Labofa og Note Design Studio når de lanserer sin nye, elegante barstol, Mallow.

Da Note viste Labofa sitt forslag til en komfortabel barstol, rakk svenskene knapt å be danskene om å ta plass før den store sitteprøven var i full gang.

En ting er å ha øye for design og kunne tegne en barkrakk ulik alle andre. Noe annet er å kunne håndverket ditt og vite hvilke typer møbeltrekk som sikrer den høyeste komforten. Og de to tingene satt sammen gjør at designstudioet i Stockholm og den danske møbelprodusenten har produsert et komfortabelt mesterverk.

For at en stol skal være komfortabel, må setet kunne gi etter for kroppen og fungere sammen slik at det hele tiden tilpasser seg kroppens bevegelser. Derfor har Labofa valgt å utstyre Mallow med et Pirelli-belte, som sikrer den høyeste og mykeste komforten en bar- eller spisestuestol kan trekkes med.

Med en slank ramme i lakkert og røkt eik og wenge, ser Mallow slank og elegant ut, så den fungerer som et kledelig tilbehør som tilpasser seg enhver stil og innredning. Barkrakken kommer i to høyder – en som passer til den private kjøkkenøya og en for den livlige baren.

www.labofa.com

-PF 

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer