23.11.2021  |  Interior  |  Belysning

Tiny Lamp fra Ferm Living fungerer som en funksjonell og dekorativ lyskilde i ethvert rom. På grunn av sin lille størrelse kan den enkelt plasseres på bord, hyller eller i andre små hjørner.
Med sin inspirasjon fra industriell art deco utstråler den enkelhet i både uttrykket og metallkonstruksjonen. Den nyttige vippefunksjonen gjør det mulig å vippe skjermen for å gi lampen et annet utseende eller tilpasse den til atmosfæren i rommet.
Tiny Lamp leker med proporsjonene, og den lille skjermen i kombinasjon med den smale sokkelen gir lampen sitt karismatiske designuttrykk og personlighet. Tiny Lamp kommer i tre størrelser og er tilgjengelig i messingbelagt jern og nikkelbelagt jern.
www.fermliving.dk

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer