06.04.2020  |  Dining  |  Trender

Et vakkert dekket bord

Et økonomisk og estetisk samlingspunkt for design- og interiørindustrien.

Borddekningen er et av kjerneområdene i interiør- og designindustrien. Det er her det er mulighet for å skape lojale kunder som kommer igjen og igjen etter deler til et servise de samler på, og det er her det er mulighet for impulssalg av vakre, dekorative, funksjonelle ting som kan løfte forbrukerens ønske om å dekke et flott bord og skape et nytt utseende. Med andre ord, det er her næringen har en av sine kjernekompetanser. Det er til borddekningen man kan selge alt fra porselen og steintøy til glass og bestikk, men hvor du også kan vise kundene i butikken hvordan de kan bruke lysestaker, vaser, tekstiler og en rekke andre gjenstander.

Som med den generelle trenden, spiller også bærekraft en rolle i borddekningen. Dette betyr at det rå stentøyet har en sentral plass, og at det naturlige uttrykket og de naturlige nyansene; diskrete, dempede farger med hvitt og gråtoner spiller en nøkkelrolle. Stoffene er nøytrale og brukervennlige i hverdagen, ofte med motiver fulle av bevegelse.

I motsetning til den enkle og skandinavisk-inspirerte stilen, er det også en kunstnerisk, uttrykksfull og fargerik variasjon der fargepaletten inneholder en forfriskende blanding av lys oransje, fruktig bringebær, melkefarger, sterk honning og livlig himmelblå, og den trenden fungerer også veldig bra på et vakkert dekket middagsbord. Her balanseres det multifunksjonelle samspillet mellom kunst, håndverk og digital teknologi, og bordet blir en sann eksplosjon av farger, uttrykk og vakre stemninger.

Så det er mye å ta tak i for detaljistene i bransjen, for det er nå forbrukerne skal bli inspirert til å dekke de vakre bordene inne så vel som ute i sommerhagen. Derfor handler det om å lage utstillinger i butikken og gi forbrukerne all den inspirasjon til nyskapende borddekning som de kan ønske seg.

Produktnyheter til et vakkert dekket bord

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer