07.10.2022  |  Dining  |  Bordplater

Evig glede fra Villa Collection Denmark

Innhold fra partner Hva er dette?

Form og funksjon kombineres til en høyere enhet i Villa Collection Denmarks vakre krus Evig.

Porselenskrusene har enestående overflater og helt unike farger som gjør hvert krus til et lite stykke kunsthåndverk – slik at kaffen eller teen smaker ekstra godt.

Når høsten river i veggene og vintermørket langsomt kommer snikende, er det tid for å kose seg og nyte hverdagens små oaser innendørs. Med de nye og superfine porselenskrusene fra Villa Collection Denmark kan du nyte deilige og varme stunder med levende lys – og Evig glede.

Rå og unik natur

Evig er vakre porselenskrus med flott og rustikk look som passer perfekt til tidens trender og den skandinaviske høstens natur. Evig er ganske enkelt god og holdbar smak.

Det flotte uttrykket skyldes at porselenet er glasert med en reaktiv glasur som gir hvert enkelt krus et unikt utseende basert på plasseringen i ovnen samt ovnens temperatur. I tillegg er hvert krus dekorert for hånd for å understreke det karakteristiske uttrykket.

Fire flotte farger

Evig-kruset rommer 0,35 liter, og det er 8 cm i diameter og 10 cm høyt. Det finnes i en flott ensfarget brun eller grønn modell samt i fargekombinasjonene blå/brun og grønn/hvit.

Evig passer perfekt sammen med et av de andre blinkskuddene fra Villa Collection Denmark, nemlig Fjord-serien. For både Fjord- og Evig-krusenes sjarm er at du ikke finner to like produkter, slik at hvert produkt blir til en unik opplevelse.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer