09.11.2021  |  Interior  |  Design

Få et effektivt våpen mot virus – og beskytt deg selv i vintersesongen.

Innhold fra partner Hva er dette?

Med VBreathe Tasman som nettopp er kåret som vinner av BOLIGFAVORITTER 2021, får du en luftrenser, som vil gjøre sitt til at du trygt kan komme deg inn i varmen. Din nye flyttbare luftrenser beskytter deg og dine kjære mot skadelige luftbårne virus.

Siden koronaviruset gjorde sitt inntog har vi blitt vant til å beskytte oss selv mot smitte - ikke minst har vi blitt gode til å sprite oss, hvilket har vist seg å være spesielt effektivt ikke bare mot koronavirus, men mot virus generelt.

Heldigvis befinner vi oss i den gode situasjonen at vi igjen kan være litt tettere på hverandre og se flere mennesker i vår hverdag, men det betyr også at risikoen for generell infeksjon stiger. Akkurat nå er det derfor spesielt fornuftig å beskytte seg selv på best mulig måte.

Derfor: La ikke vaksinering og sprit stå alene! VBreathe Tasman er en sterk medspiller når det gjelder å redusere forekomsten av uønskede, skadelige partikler i luften og på overflater. Luftrenseren kapsler effektivt inn skadelige partikler fra luften og forhindrer dem i å reprodusere seg. Når disse innkapslede partiklene lander på en overflate, kan de ikke lenger forurense den.

Naturlige, VActive gel-damp – fremstilt av australske eteriske oljer – sendes ut og svever i innendørsluften som damp og legger seg på overflater, hvor de reduserer mengden av patogener med stor virkning.

Summa summarum: VBreathe forbedrer ditt inneklima betraktelig og dreper bakterier og sopp på boligens overflater, men ikke nok med det: Denne luftrenseren kan også vise seg å være spesielt effektiv i kampen mot virus. Den dekker rom på helt opptil 16 m2 og er flyttbare, så du enkelt kan ta den med deg fra stue til kjøkken – og fra hjem til jobb!

Gå en trygg vintertid i møte med VBreathe ved din side.  

Veiledende utsalgspris NOK: 6.499,-

Link til høyoppløselige bilder: https://we.tl/t-9bckm0WLd0

For ytterligere informasjon kontakt:

Ture Vester

Product Manager

Tel: +45 21 31 55 51

Mail: tuv@witt.dk

Tags: Witt A/S

Mere fra Witt A/S

Witt A/S

www.witt.dk

Witt A/S er Nordens stærkeste brand house. Vi repræsenterer og har agentur for en lang række internationale brands, men udvikler og distribuerer også produkter under eget navn. Fælles for vores mange forskelligartede brands er, at de udvikler eksklusive produkter og apparater til hjemmet med fokus på godt design. Witt har bl.a. udviklet sin egen serie af hårde hvidevarer i strømlinet, nordisk stil…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer