20.04.2022  |  Interior  |  Dekorasjon

Få fart på festen med Medusa-Copenhagen

Innhold fra partner Hva er dette?

I år fyller Medusa-Copenhagen 25 år, og vi elsker å feire bursdager. Vår egen feirer vi blant annet med mange nye unike og søte figurer som mer enn gjerne blir med på fest og moro når det skal være jentefest eller arrangeres festlige fødselsdager.

Sang og musikk hører med når det er bursdag og fest. Det gjelder også i Trylleskogen. Det er der de nye, finurlige figurene våre kommer fra, og de er alltid klare til å lokke frem et skjevt smil og masse glede når familien eller vennene skal feires med stil.

Sigurd slår takten

Alt ligger til rette for mange gylne øyeblikk når Sigurd marsjerer over bordet iført sitt gylne slaginstrument og mer enn normalt godt humør.

Sammen med Ulla, som i tillegg til å være ekstremt talentfull er en rakker – unnskyld ugle – på trommer, slår han takten for hele paraden av søte og fantasifulle dyr.

Robin blåser deg et stykke på vei

En av Sigurds beste venner er reven Robin, som elsker å sette trompeten for munnen og blåse deg et stykke på vei. Som alle figurene våre er Robin, Sigurd og vennene deres formet med hjertet, håndstøpt med humør og håndmalt med smil.

Figurene er laget av polyresin, og reven Robin er 12 cm høy, pandabjørnen Piet er 20 cm høy, kaninen Ninka er 14,50 cm høy, pinnsvinet Sigurd er 15 cm høy og uglen Ulla er 13,5 cm høy – men de når alle helt opp til den beste kvaliteten når det gjelder å spre moro og glede.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer