30.05.2022  |  Interior  |  Tekstiler

FØRST MED KREPP

I år er det 70 år siden Høie, som den første sengetøysprodusenten i verden, lanserte kvaliteten krepp.

En unik vevingsteknikk skaper småluftlommer i stoffet som virker svalende mot huden om sommeren, og isolerende om vinteren. Kreppsengetøyet ble en umiddelbar suksess, og har i generasjoner vært en favoritt i norske hytter og hus.
I dag har de fleste et forhold til krepp. Det slitesterke materialet gir sengetøy som ikke bare holder vask etter vask, men som holder seg like fint i år etter år.


I dag er krepp en del av Høies DNA og det utvikles stadig nye kvaliteter til glede for nye generasjoner. Nå har Høie tatt kreppsengetøy et steg videre og forener den med andre kvaliteter.
SATENG + KREPP = SANT
Høie Midnatt er sengetøyet der det beste fra to verdener møtes i en silkemyk, bølgende drøm. Kreppens krusninger i kombinasjon med satengens eksklusive glans danner en unik stripe- effekt i sengesettet som både ser fantastisk ut, og som føles fantastisk mot huden. Svanemerket er den også, for en bedre morgendag. Hva mer kan man ønske av et sengesett?
PERCALE + KREPP = SANT
Man får en helt egen følelse av sengesettet på hotell. Den knitrende lyden når man brer dyna over seg, den myke puta og den eksklusive følelsen av nyvasket sengetøy. Alt er med på å gi deilig kvalitetssøvn og en luksuriøs opplevelse. Om du elsker denne følelsen, da er du trolig fan av percale. Percale er en tettvevd, fin bomull som gir denne helt spesielle og «krispe» følelsen hotellsengetøy har. Og hvordan heve denne følelsen enda et hakk? Med krepp!
Den nye kvaliteten Høie Chris er nettopp en Svanemerket, vevd krepp i percale. Den føles både luftig og solid, eksklusiv og lun. Alt man trenger for en god natts søvn.


OM HØIE
I 170 år har Høie satt sitt preg på det nordiske soverom. Kombinasjonen av topp kvalitet, god design og en innovativ holdning har ført til at Høie fortsatt er den mest anerkjente merkevaren innen sengetøy, dyner, puter og pledd. Høies kolleksjoner byr på en verden av velvære – for en god dag starter først og fremst med en god natts søvn.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer