20.11.2019  |  Interior  |  Tekstiler

Første tekstilkolleksjon fra Vipp

Puter, pledd og tepper i forskjellige stoffer og farger. Det danske designfirmaet Vipp lanserer sin første kolleksjon av ultramyke tekstiler til stuen og soveværelset.

Vipp fortsetter sin ferd inn i møbel- og livingkategorien med en ’soft launch’ av nye produkter. For å fullende innredningen av Vipp Hotel og supplere den kommende lanseringen av Vipp sofaene, tilføyer det familieeide firmaet tekstiler til deres sortiment.

I den nye serie fås et ullteppe, puter i ull eller velur samt gulvtepper i en kombinert kvalitet med newzealandsk ull og bambusfibre.

www.vipp.com

-SSK

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer