13.12.2021  |  Interior  |  Trender

Fargekolleksjon Pure&Original x KOI Kapselkolleksjon New Dawn

Etter mange års samarbeid, har Pure&Original og Koi Fargestudio sammen utviklet en fargekolleksjon som vil bli lansert gjennom fire mindre kapselkolleksjoner de kommende årene.

Fotograf: Margrethe De Lange. Stylist: Kirsten Visdal

Etter mange års samarbeid, har Pure&Original og Koi Fargestudio sammen utviklet en fargekolleksjon som vil bli lansert gjennom fire mindre kapselkolleksjoner de kommende årene.

Pure&Original er en nederlandsk, familieeid malingsprodusent, som er spesialisert i miljøvennlig maling med naturlige, mineralske fargepigmenter. I år lanserer produsenten sitt første fargekonsept med en ekstern samarbeidspartner, norske KOI Fargestudio. De nye kapselkolleksjonene har som mål å komplettere og fungere sammen med Pure&Originals fyldige fargearkiv.

“Samarbeidet mellom Pure & Original og Koi er helt uvanlig”, forteller Iris Floor, Creative Director i Pure&Original. “Gjennom årene har vi gjort mange prosjekter sammen, som har tatt fargeopplevelsen til et nytt nivå. Med kapselkolleksjonen er det nå mulig med et enda dypere dykk ned i KOI og Pure&Original sitt univers.”

Kapselkolleksjon 1:
New Dawn
Den første kapselkolleksjonen, New Dawn, markerer begynnelsen på en spennende fargeepoke, som vil bli kjennetegnet av optimisme, personlige valg, målrettet fargebruk og eksperimentering. Kolleksjonen består av basefarger som er enkle å jobbe med, samt rike, dypere nyanser og én vågal og iøynefallende farge for dem som tør.

Den består av følgende farger:

DAYBREAK

En kremet, blek gulnyanse. Gir rommet en solgul følelse uten å føles overveldende. Den er varm og koselig, samtidig som den er elegant og raffinert.

PALE TERRACOTTA

En veldig blek nyanse av terracotta som vil stå godt i ethvert rom. Komplimenterer enhver farge i fargesirkelen, som du vil trives med for alltid.

CASPIA LAVENDER

Den perfekte lavendeltonen som er en utmerket base-farge. Den fungerer med så og si enhver farge, og gir en elegant og sofistikert atmosfære.

WETLANDS

En gammel, underlig farge som kan gi utrolig interessante fargekombinasjoner. Utfordre fargepaletten ved å kombinere den med duse, rolige nyanser – den vil fungere med hvilken farge det skulle være. Hvilken farge er det egentlig? Er den grønn, brun eller gul? Det er opp til deg.

ULURU HAZE

En dyp nyanse av terracotta som vil skape en lun og inviterende atmosfære. Elegant og livgivende på samme tid.

DRAGON FRUIT

Fargen du ikke visste at du trengte. Ikke den beste fargen for soverommet, men blir spektakulær i gangen. Du kan bruke den på vegger og tak på toalettet, eller på alle dørene i huset. Det er en intens og dyp rosa, som overraskende nok ikke føles intens, bare fantastisk. Vi utfordrer til å prøve den ut!

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer