24.03.2023  |  Interior  |  Trender

Fargetrender i våre hjem 2023

I 2023 vil de varme fargene lyse opp mange av hjemmene våre – men ikke bare. Det blir også plass til marmorlook tilsatt magentafarger, til grønne interiørinspirasjoner fra hagen og til plysjputer i hjørnene, sier Nanoleaf, som produserer elementlette paneler med trelook.

Trenden med varme og jordnære farger i hjemmene våre fortsetter i 2023. Vi snakker for eksempel om elfenbens- og kremfarger, om duse toner i beige og taupe. Alt som kan understreke en følelse av varme, hygge og trygghet.

Klassiske marmormønstre lagt til Viva Magenta

Den litt kule marmorlooken er fortsatt et populært valg for mange, enten det er i stuen, kjøkkenet eller badet. Men de klassiske mønstrene kan også gis et overraskende nytt liv ved å reflektere intense farger som den nye pantone 2023-fargen, Viva magenta.

Greenterior – møtet mellom ute og inne

Planter, botaniske trykk og farger som Deep Green Lake eller Brown Sand er på topp i 2023. Trenden som reflekterer ønsket om mer naturlighet i interiørdesign heter Greenterior. I tillegg til mange planter spiller også tilbehør laget av rotting og tre en viktig rolle, og lyset, som bl.a. kan reguleres med en 24-timers lysfunksjon fra Nanoleaf, som automatisk synkroniserer fargetemperaturen på lyspanelene med skifte av dagslys i løpet av dagen.

Vårt hjem, vår retreat

Hjemmet er vår base, vår komfortsone og tilflukt i en verden som snurrer stadig raskere. Det er her vi vil kunne slappe av og fylle drivstoff i en beroligende og avslappende atmosfære. For mange vil pyntegjenstander som plysjputer og et interiør med plass til refleksjon og ro være med på å understreke dette behovet.

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer