20.03.2023  |  Interior  |  Bransjenytt

F&H åpner showroom i New York

F&H GROUP A/S har det siste året investert mye i utvikling og vekst på det europeiske markedet. Nå er tiden inne for å investere i nok et nytt marked med stort potensial – denne gangen med en tur over Atlanteren.

Det vil finne sted sentralt på Manhattan, New York, hvor det på 41 Madison Avenue vil være både et kontor og et inspirerende showroom på nesten 280 kvadratmeter. I første omgang vil det være fokus på produkter fra stilige merker som Zone Denmark, Hoptimist og Rosti.

F&H Group A/S er et veletablert designdrevet merkehus med et sterkt fundament. Siden oppstarten i 1945 har selskapet utviklet seg til å bli Skandinavias ledende merkevarehus innen «Kitchen Living Dining».

F&H Group A/S eier mer enn 10 forskjellige designmerker som selskapet utvikler, markedsfører og selger over hele verden, inkludert ZONE Denmark, Rosti, Gense, Villa Collection Denmark, Hoptimist og mange flere. Det er noe for enhver smak i det inspirerende designuniverset med funksjonell design og kvalitetsprodukter.

F&H Group A/S har hovedkontor i Danmark og er representert med egne kontorer i flere europeiske byer, inkludert København, Paris, Berlin, Oslo og Stockholm.

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer