27.11.2022  |  Business  |  Bransjenytt

F&H Group planlegger nybygg i Pårup

I 2025 flytter F&H sitt nye lager på 30 000 m2 til Pårup i Ikast/Brande. I 2028 forventes administrasjon og utstillingslokale å ha flyttet. Flyttingen er en konsekvens av F&H Groups mangel på plass – både i administrasjon og utstillingslokale, men spesielt når det gjelder lagerkapasitet.

I dag har F&H lager på flere forskjellige lokasjoner.

-De mange lagrene gir oss store kostnader for å flytte varer mellom lagrene, og vi mottar også årlig mer enn 1800 store lastebilcontainere, primært fra Aarhus Havn. Derfor må vi ha alt samlet, og ikke minst en virkelig god infrastruktur, forklarer administrerende direktør i F&H, Knud Lomborg, som slår fast at man med den nye plasseringen vil være nærmere både motorveinettet og Aarhus Havn.

F&H hadde en omsetning på over 1,3 milliarder DKK i 2021 på en lang rekke kjente merkevarer innen jernvare og boliginteriør. Det er totalt ca. 425 ansatte.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer