18.01.2023  |  Business  |  Bransjenytt

F&H A/S og Thuesen Jensen A/S fusjonerer

Selskapene F&H og Thuesen Jensen er med omgående virkning samlet under F&H Group A/S.

Sammenslåingen kommer etter et utfordrende 2022, hvor det nå er funnet effektiviseringer ved å trimme organisasjonen.
F&H Group vil fortsatt være til stede med både salgs- og innkjøpsteam i Glostrup, men nå med referanse til hovedkontoret i Viborg.
Som følge av dette er flere doble funksjoner blant selgere, merchandisers og kundesenteret avviklet, 19 ansatte er sagt opp, og tidligere leder i Thuesens Jensen A/S, kommersiell direktør Martin B. Larsen, er også sagt opp.
I tillegg er både innkjøps- og salgsorganisasjonen i F&H Group omorganisert, slik at de mange merkevarene nå er delt inn i konsernets overordnede konsept 'Kitchen, Living, Dining'.
For den overordnede salgsorganisasjonen fortsetter salgsdirektør Morten Hansen i en mer generell rolle, hvor alle landsjefer i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrike og USA rapporterer til ham, mens salgssjefene er delt inn i de tre kategoriene ’Kitchen, Living, Dining’.

På innkjøpssiden vil kommersiell direktør Peter Axelsen være ansvarlig for merkevarer i kategorien Kjøkken, mens kommersiell direktør Kåre Dehn får ansvar for kategoriene Living og Dining.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer