30.09.2021  |  Kitchen  |  Mat

Fine nyheter i trendy farger fra Bastian

Innhold fra partner Hva er dette?

Med høsten får vi igjen tid til å pusle innendørs med retter som skal koke lenge, massevis av baking, og middager for venner og familie. Derfor byr Bastian på en rekke trendy nyheter som er både flotte og funksjonelle på kjøkkenet – og på spisebordet.

Høsten byr ikke bare på hygge innendørs og tussmørke i skjæret fra stearinlys. Det er også årstiden da naturen byr på noen av de vakreste fargene sine. Bastians høstunivers byr også på en flott fargepalett med sine nyheter innen duker, servietter og kjøkkentekstiler.

Massevis av glød

Med en dyp petroleumsblå matcher Bastian perfekt til høststemningen, mens den vakre auberginefargen fører tankene til Indian Summer, perfekt for årstidens mørke kvelder. Grillhanske (L 33 / B 18 cm), forkle (L 95 / B 80 cm), gryteklut (L 22,5 / B 22,5 cm) og kjøkkenhåndkle (L 70 / B 50) finnes i begge fargene.

Til middagsbordet byr Bastian også på en serviett (L 45 / B 45 cm) og duker i forskjellige størrelser (L 320 / B 140 eller L 270 / B 140) i de to fine fargene.

Lys og elegant

Blant de trendy nyhetene er det også en elegant lys gråblå farge som pryder grillhansker, forklær, grytekluter og kjøkkenhåndklær i samme mål og størrelser som de petroleumsblå og auberginefargede variantene.

Alle duker, servietter og kjøkkentekstiler er produsert av 100 % ren, ny bomull, og de er merket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX®, som er en garanti for at tekstilene har blitt testet for skadelige stoffer.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer