15.09.2021  |  Interior  |  Dekorasjon

Fine nyheter med røde neser fra Medusa

Innhold fra partner Hva er dette?

Bjelleklang og pepperkaker! Hos Medusa elsker vi julen, som for oss er ett av årets absolutte høydepunkter.

Og festen blir naturligvis ikke perfekt uten julenissen – eller hans trofaste reinsdyr Rudolf, som nok en gang finnes i helt nye utgaver i Medusas juleunivers.

Helt siden 2007 har den elskelige familien Rudolf skapt fest og hygge med sine finurlige detaljer når det pyntes til jul. Faktisk har det blitt en god juletradisjon hos Medusa at vi hvert år lager en ny utgave av herr og fru Rudolf, og 2021 er naturligvis intet unntak. Så ta godt i mot de vakre og kreative tilskuddene til familien – som i år også inkluderer en ny, stor Rudolf.

Julegodbiter og samleobjekter

En rød snute, og et hjertevarmt, lurt smil. Hr. Rudolf elsker desember like mye som alle oss andre, og sammen med sin egen julegodbit, søte fru Rudolf, venter han spent på at treet skal tennes. I 2021 finnes både han og fruen også i en dobbelt så høy utgave som vanlig – og både store og små Rudolfer er i år iført godt med gullglitter og julens vakreste farger. 

Som resten av Medusa-familien er herr og fru Rudolf designet med stor livsglede og masse glimt i øyet, og de originale og unike detaljene gjør de sjarmerende reinsdyrene til naturlige samleobjekter.

Skap et personlig juleeventyr

Våre håndlagde reinsdyrfigurer utstråler varme, humor og fantasi. Derfor kan herr og fru Rudolf kombineres på kryss og tvers med resten av Medusa-universet – slik at alle kan skape sitt eget og helt unike juleeventyr.

Paret finnes som sett, og hver figur er L 9, B 5 og H 18 cm. De nye utgavene av herr og fru Rudolf finnes også i litt større og separate utgaver, der figurene er L 22, B 10 og H 39 cm. Uansett hvilken størrelse du foretrekker, er den formet med hjertet, håndstøpt med smil, og håndmalt med glede.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer