03.04.2023  |  Kitchen  |  Utstyr

Flere funksjoner

Strimlede grønnsaker eller reven ost over hele kjøkkenbordet er nok en situasjon de fleste er kjent med når matlaging krever ferske revne grønnsaker eller ost. Den situasjonen unngår man med GRATE-IT fra Rig-Tig, hvor man river ned direkte i en container.

GRATE-IT er enkel å bruke for både barn og voksne. Det følger med to rivjern, så det er mulig å rive både grovt og fint. Og river du mer enn du trenger, kommer rivjernet med lokk slik at overflødig gulrot eller ost enkelt kan oppbevares i kjøleskapet uten å måtte overføres til en annen beholder. Når GRATE-IT ikke er i bruk, er beholder, 2 rivjern og lokk slått sammen til ett, slik at det tar minst mulig plass i et skap eller en skuff.

GRATE-IT er selvfølgelig BPA- og ftalatfritt. Rivjernene tåler oppvaskmaskin, mens selve beholderen vaskes best for hånd.

www.rig-tig.com

-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer