14.04.2023  |  Interior  |  Design

Flotte kurver fra Villa Styles

Innhold fra partner Hva er dette?

Med Villa Styles har Villa Collection Denmark skapt en trendy kolleksjon av moderne boligtilbehør, som med form- og fargeglede gir ny farge til hjemmet. Nå lanserer vi en rekke elegant buede kurver og vaser av papir.

Nordisk interiørdesign har alltid inkludert naturen i hjemmet. Det gjelder også for nyhetene fra Villa Styles, som er håndlaget og laget av et flott papirmateriale som kalles papirtau. Det er solid, holdbart og laget av tvinnede papirstrimler.

Gylne nyanser

Vakre, gylne og naturlige nyanser – med et frekt snev av sprudlende farger. Med nyhetene fra Villa Styles får hjemmet en naturlig, unik og fargerik atmosfære. Det gjelder for eksempel vasen med naturfarget fot, som finnes i enten lysegult eller grønt papirtau, og som er 17 x 28 cm.

Hvis du foretrekker en mer avrundet fasong og et mer nedtonet fargevalg, kan du også velge vasen som er 21 x 21 cm. Den finnes i brunt og naturfarget papirtau og passer perfekt overalt – fra gangen til nisjen i stua.

Både bred og høy kvalitet

Til strikketøy, til nips, til pynt. De nye kurvene fra Villa Styles kan brukes til det meste. Enten du foretrekker den brede kurven med fot av rødt papirtau, som er 37 x 18 cm, eller de høye og slanke modellene.

Høye og slanke er både kurven av rosa papirtau, som er 18 x 35 cm, og den naturfargede kurven med topp av gult papirtau, som er 22,5 x 38 cm. Som resten av Villa Styles er de perfekte når du vil skape en unik og fargerik stil i hjemmet.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer