11.11.2021  |  Dining  |  Mat

Flotte modeller med runde former fra Lyngby Glas

Innhold fra partner Hva er dette?

Til tross for de myke, avrundede formene har serien Palermo fra Lyngby Glas masse personlighet. Det kommer til uttrykk i alt fra den eksklusive gullkanten til den riflete looken som samtidig gir glassene en elegant vintagelook.

Masse stil med et elegant glimt i øyet. Det beskriver Palermo-serien fra Lyngby Glas, som med sin raffinerte, riflede design løfter enhver drink til ren estetisk nytelse. Nå lanseres tre nyheter i serien, nemlig et nytt gin og tonic-glass, et nytt cocktailglass samt en elegant Palermo-karaffel.

Smakfulle nyheter

Brus, saft eller perlende mineralvann med et par isbiter. Den nye Palermo-karaffelen passer til alt, og den presenterer innholdet på en flott måte enten den står på terrassen en varm sommerdag eller på spisebordet en koselig vinterkveld.

For som de andre Palermo-variantene reflekterer karaffelens fine fasetter lyset og innholdet, slik at den på en elegant måte understreker det smakfulle uttrykket.

Drinker eller desserter

De elegante glassene er en nytelse i seg selv, og i tillegg gir de mange muligheter til å servere deilige fristelser. Iskalde drinker, flotte cocktailer eller anretning av deilige desserter – Palermo-glassene passer perfekt til alt.

Det nye Palermo Gold gin og tonic-glasset rommer 65 cl, mens det nye cocktailglasset rommer 31,5 cl.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer