20.04.2022  |  Kitchen  |  Tekstiler

Flotte vårfarger fra Bastian

Innhold fra partner Hva er dette?

Vi går mot lysere tider. Solen dukker allerede opp litt tidligere, og den går ned litt senere. Snart er det tid for vårrengjøring, og Bastian har tekstilene du trenger for å gi kjøkkenet et løft.

Våren er liv, lys og ny start, og det gjelder også i hjemmet. Vårrengjøringen handler nemlig ikke bare om å skure gulvene og fjerne støv og spindelvev fra krokene. Den handler også om å friske opp hjemmet. Bastians vårunivers byr på masse godt, grunnleggende kjøkkenutstyr som raskt og enkelt gir kjøkkenet nytt liv.

Romantisk vår

Det er både nyheter og nostalgi i luften når Bastian lanserer flotte tekstiler i form av for eksempel forklær, kjøkkenhåndklær, grillhansker og grytekluter i vakre, myke vårfarger.

I vår kan du skjemme bort både deg selv og kjøkkenet ditt med flotte og funksjonelle tekstiler i de nye, romantiske fargene Ash Rose, Lavender Blue og Fungi Brown, som fører tankene til de gamle dager på kjøkkenet til mormor – og som samtidig gir kjøkkenet et moderne løft.

Basale Bastianfarger

Hvis du foretrekker den nedtonede, nordiske designstilen, finnes naturligvis Bastians flotte tekstiler også i basisfargene svart, grafitt, lysegrå og olivengrønn – for en enkel og elegant look.

Uansett farge får du både topp design og kvalitet fra Bastian. Tekstilene er produsert av 100 % ren, ny bomull, og de er merket med STANDARD 100 BY OEKO-TEX®, som er en garanti for at tekstilene har blitt testet for skadelige stoffer.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer