03.03.2023  |  Interior  |  Design

Flyvende vårnyheter fra Hoptimist

Innhold fra partner Hva er dette?

Det er nesten bokstavelig talt som historiens vingesus når Hoptimist lar Birdie stige til værs for å spre vårglede. Den søte og morsomme fuglen var nemlig den første figuren i den finurlige Hoptimist-familien, og nå er Birdie på vingene igjen.

Ingenting er som lyden av de første vårfuglene. Det får oss i godt humør og gjør at vi gleder oss over hvordan lyset kommer tilbake. Noe annet som kommer tilbake, er en kjent klassiker, når Birdie fra Hoptimist nok en gang sprer glede og godt humør innendørs.

Svevende glede

Hvis du har hund, vet du hvordan det er å komme hjem til en velkomstkomité som gjør det vanskelig å ikke smile og bli glad. Med Birdie over kommoden i gangen er hele familien – og alle gjester – også sikret en mottakelse som skaper masse glede og smil.

I tillegg passer Birdie perfekt i enhver kosekrok, og den kan sveve vakkert over skrivebordet eller sofaen – eller henge i vinduskarmen og hoppe lykkelig mens den ser begeistret ut på de fjærkledde vennene sine.

Se alt fra et litt høyere perspektiv

Uansett hvor i hjemmet du plasserer Birdie, er den første figuren fra Hoptimist skapt for å minne oss om å være glade – og å se alt fra et litt høyere perspektiv.

Birdie finnes i de tre flotte fargene Ruby, Olive og Sky. Den minste utgaven er 11,7 x 8,8 x 4,2 cm, og den største utgaven av Birdie er 16,5 x 12,6 x 5,9 cm. Uansett hvilken størrelse du foretrekker, blir gleden maksimal.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

https://www.fh-group.dk/en/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer