21.10.2020  |  Interior  |  Dekorasjon

Forbered julesalget!

Glitrende grønne juletrær fra Hadeland Glassverk

Du grønne glitrende tre - skap vakker julestemning med klassiske nyheter i Gran-serien fra Hadeland Glassverk

Gran-kolleksjonen fra Hadeland Glassverk, bestående av trær og lyslykter, er inspirert av de skandinaviske designtradisjonene og Hadelands historiske glassproduksjon.

Serien skaper julestemning med en ny twist. Glass med bobler og optikk gir enkle former en distinkt og spennende karakter. Serien kan også fint kombineres med de andre glass-seriene fra Hadeland; Nisse, Fluesopp og Dompap.

Serien består av trær i grønt og klart glass i tre ulike størrelser samt lyslykter i grønt, klart og rødt glass. Nydelige sammen på et vakkert dekket bord eller på peishylla.

Design: Maud Gjeruldsen Bugge for Hadeland Glassverk.

www.hadeland-glassverk.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer