17.11.2021  |  Dining  |  Bordplater

Fordi det alltid er noe å skåle for

Innhold fra partner Hva er dette?

Nå har det igjen kommet nyheter i ROCKS’ kolleksjon av eksklusive glass av blyfri krystall. Denne gangen tilføyer vi champagneglass til serien, samt et sjarmerende twister-glass med lett buet bunn til for eksempel rom eller bare et glass med vann.

Champagne bør serveres med stil. Så server den i de nye, vakre champagneglassene fra Zone Denmarks kolleksjon ROCKS. De elegante, håndblåste glassene har en høy og slank form, slik at du kan nyte synet av de sprelske boblene. 

De får selskap av det nye twister-glasset – et lavt glass som overrasker med sin buede bunn som enkelt snurrer på bordet. Men ta det helt med ro – det velter ikke, men det er vanskelig å holde fingrene unna. Bruk det til for eksempel rom, cocktails eller som vannglass.

Begge er designet av Mavro//Lefèvre med det samme fine formspråket som de andre glassene i serien. Champagneglassene selges i esker med fire, og det er tre twister-glass i hver eske. Og man kan jo alltid finne en anledning til å skåle! 

Om ROCKS 

Med ROCKS kommer cocktailbarenes stjerneøyeblikk til deg med ekstremt elegant design til din private vin- og cocktailbar. Inviter til selskap, og la ROCKS skape stemningen med nye farger, former og originale detaljer som begeistrer både den kritiske bartenderen og den kresne designelskeren. 

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer