09.03.2022  |  Interior  |  Design

Fordi kildesortering er smart

Innhold fra partner Hva er dette?

Hvis husstanden din skal sortere matavfall eller du komposterer selv, så har Zone Denmark en praktisk nyhet til deg.

CIRCULAR er et praktisk bordspann til matavfall – det første i en ny serie av avfallsbeholdere for deg som både tenker på miljøet og verdsetter fin design. 

Avfallssortering er bra, men det kan være en utfordring når man samtidig foretrekker et enkelt interiør – og kanskje til og med har lang vei til søppeldunken. 

Med den nye serien CIRCULAR fra Zone Denmark får du en stilsikker og praktisk løsning. Den første beholderen er en fin, liten versjon på 3 liter. Den kan stå på kjøkkenbordet med sin fine design, slik at du har den for hånden til grønnsaksrester, kaffegrut, matrester og annet matavfall..

Senere i år kommer flere flotte avfallsbeholdere i forskjellige størrelser – alle designet av VE2. Alle beholderne har lokk som kan henges på siden av spannene, slik at de kan stå åpne under bruk. Og de har naturligvis hank, slik at du enkelt kan bære dem til komposten eller søppeldunken når de skal tømmes. 

CIRCULAR bio avfallsbeholderen finnes i fargene Black og Garden Green. 

Om Zone Denmark

Zone Denmark tolker trenden i tett dialog med nyskapende designere. Resultatet er funksjonell boligdesign som utfordrer konvensjonene, pirrer nysgjerrigheten og forskjønner livet hver eneste dag. Uttrykket vårt er ærlig og minimalistisk, og designen lages i attraktive materialer som er like nyskapende som produktene selv. Vi har vunnet utallige internasjonale designpriser – og det er fantastisk. Men motivasjonen vår er designelskere over hele verden, som deler vår lidenskap for det enkle og positive.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer