16.08.2022  |  Business  |  Bransjenytt

Formland klar med Michelin-kokker og store nyheter

En ny Event Zone med Michelin-kokker, kjente influencere og VIP-forhåndsvisninger av nye kolleksjoner, en like ny Concept Zone med horisontutvidende miniverksteder og et kosmisk univers av en Trend Café med fokus på harmoni og balanse er blant funksjonene på årets Formland Autumn, som finner sted 18.-21. august i MCH Messecenter Herning.

I år byr interiør- og designmessen Formland Autumn blant annet på to store nyvinninger, en Høeg+Møller-tegnet trendkafé og opptil 400 utstillere. De presenterer siste nytt innen interiør, livsstil, servering, mote, suvenirer & gaver, stue & hage og belysning når den inspirerende og interaktive messen åpner dørene.

I den nye Event-Zone venter et overflødighetshorn av matrelaterte aktiviteter, akkurat som et mangfold av profilerte aktører på matscenen møtes i det kreative og inspirerende området, som også serverer VIP-forhåndsvisninger av nye kolleksjoner.

Tostjerners Michelin-kokken Eric Vildgaard fra Restaurant Jordnær på Gentofte Hotel holder en mesterklasse om eventyret hans så langt og om reisen mot den tredje Michelin-stjernen. Og kjøkkensjef Daniel McBurnie fra Restaurant Lyst i Vejle, som kan skilte med én Michelin-stjerne, forteller om hva som skal til for å jobbe på et sted som Lyst – og tilbereder en matbit på stedet. Andre mesterklasser tar for seg østers, oster, grønnsaker, quenelle og fløteboller.

Den 250 kvadratmeter store Event Zone tilbyr også en rekke informative trendforedrag. Povl Lønberg, grunnlegger av Wadden Sea Oyster Academy og styreleder i Danske Madpublicister, snakker om østers, og siden har flere medlemmer av Danske Madpublicister inntatt sonens scene. Anette Eckmann, kvinnen bak hele Event-Zone-konseptet, byr også på en trendprat med tittelen 'Future Food Trends'.

Borddekningen vies også oppmerksomhet i det nye området, hvor besøkende kan oppleve en VIP-forhåndsvisning av en ny kolleksjon av servise og kjøkkentilbehør laget av HAY og kunstneren Laila Gohar. I tillegg er Christiane Schaumburg-Müller å finne på messens åpningsdag, hvor hun skal dekke nyttårsbord med elementer fra Raw-serien, som hun har designet i samarbeid med Aida.

Butikkinspirasjon og konseptutvikling
I tillegg tilbyr Formland den nye Concept Zone, administrert med eksperthånd av konseptutvikler og visuell merchandising-ekspert Stine Grubbe.

Sonen er tilrettelagt for spesifikk butikkinspirasjon, og tanken er at besøkende kan ta til seg inspirasjon, kunnskap, innsikt og ideer med tanke på å utvikle egne forretningskonsepter. Stine Grubbe leder selv de daglige miniverkstedene, mens kunstner Ann-Lie Pickney med sine akvareller kommer med innspill til hvordan du kan inkorporere kunst i interiørdesignet ditt.

Café Kosmos et pust i bakken for ro og ettertanke
Det tilbakevendende innslaget, Trendcaféen, er denne gangen designet og konseptualisert av det kreative PR- og innholdsbyrået Høeg+Møller, som har valgt å kalle oasen Café Kosmos. Café Kosmos er et sted for ro og ettertanke – uttrykket er enkelt og monokromt, og de valgte fargene og formene gir ro med lyse toner, gjennomsiktighet og overflater som reflekterer lyset.

Utseendet er harmonisk og i balanse, og universet er stilistisk med fokus på sammensetningen av materialer og former – fra kubisme til organiske former og fra papir til glass.
´
I tillegg betyr livsstilsmessen Formland Autumn naturligvis som alltid lange rekker med utstillere – opptil 400 av dem. Til slutt kan du bli inspirert av danske dekoratører og utforske det grønne, levende og organiske sanseuniverset Greenhouse og Trendzone 'Modern Nomad - a Global Bazaar'.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer