29.01.2021  |  Business  |  Bransjenytt

Formland Spring 2021 er avlyst

Formland som skulle vært arrangert den 11.-14. mars, er nå avlyst. Dette kommer på bakgrunn av regjeringens kunngjøring sist torsdag om å opprettholde alle gjeldende restriksjoner frem til 28. februar, og bare da for å åpne sakte.

Formland erkjenner at dette betyr at det ikke vil være mulig å holde messe i midten av mars.
–Det er uheldig, men nødvendig. Den siste utviklingen i koronasituasjonen betyr at vi har besluttet å avlyse Formland Spring 2021
–I desember bestemte vi i samarbeid med bransjen å utsette vårmessen fra begynnelsen av februar til midten av mars. Men utsiktene er på ingen måte som håpet, og på torsdagens pressekonferanse ble restriksjonene utvidet til 28. februar.
–Rundt gjenåpningen understreket statsministeren at den vil starte tidlig på et tidspunkt i mars, og at vi ikke skal forvente en gjenåpning i samme tempo som sist, ble det uttalt på pressekonferansen.

-Med den siste utviklingen i koronasituasjonen og den klare meldingen om en langsom omstart, ser vi ikke noe tegn på at messeaktivitet vil være mulig 11. mars, og på bakgrunn av det har vi med støtte fra messekomiteen besluttet å avlyse Formland Spring 2021 og fokusere på Formland Autumn 19.-22. august, hvor vi sammen med bransjen vil gjøre en innsats for å lage en minneverdig messe.
Imidlertid høres det også ut som de støtter utstillerne digitalt med en "live" utstillerkatalog som vil være online for kjøpernes bruk. - Vi skal legge skinnene mens toget går, men det vil være et nyttig verktøy og et supplement til den fysiske messen. Vi ser frem til å arrangere messen igjen 19.-22. august.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer