27.08.2021  |  Dining  |  Tilbehør

Formsterk forandring fra BITZ

Innhold fra partner Hva er dette?

Kusintha betyr forandring, og forandring krever kreativitet og innovasjon. BITZ arbeider kontinuerlig med å utvikle og optimalisere sortimentet, og det har blant annet ført til en rekke nye tilskudd til Kusintha-serien.

Enkelt, men likevel raffinert. Med sin stilrene, riflede design gjør de nye Kusintha-vannglassene og den matchende vannkannen seg godt på alt fra sensommerens frokostbord til høstens middager i skinnet fra stearinlys. Både drikkeglassene og kannen finnes i klart glass og i fire fine farger, som alle passer perfekt sammen med den unike glasuren på steintøy fra BITZ.

Gjennomført – på alle måter

Hjemmelaget saft, morgenjuice eller et glass vann til kaffen eller vinen. De nye tilskuddene til Kusintha-kolleksjonen kan brukes og nytes i mange sammenhenger, og i tillegg til å ha en flott og funksjonell design, er alle nyhetene skapt av gjennomfarget glass. 

Den nye kannen og drikkeglassene finnes i en helt klar variant samt i fargene grønn, rav, rosa og blå. Dermed passer de perfekt til fargene på BITZ-steintøy, og de er velegnet hvis du vil kombinere farger. Men med sin stilrene design er Kusintha også perfekt på et tone-i-tone-bord.

Forandring som forandrer

Kusintha-kannen har en god og stor størrelse, og den rommer 1,2 liter. Den er 25,5 cm høy og har en diameter på 9,6 cm. Glassene, som rommer 28 cl, har en diameter på 7 cm og en høyde på 10 cm.

De nye Kusintha-elementene skaper ikke bare forandring på middags- eller frokostbordet, for når du kjøper fra kolleksjonen, doneres en del av beløpet til Kusintha-prosjektet. Et prosjekt som er skapt i samarbeid med Folkekirkens Nødhjælp, og som skaper håp og forandring for vanskeligstilte barn i verdens fattigste områder i Afrika.

OBS! Kusintha-kannene og Kusinta-vannglassene forventes på lager 17. september 2021.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer