08.11.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Fra moteklær til sengetøy

Simen Staalnacke er mest kjent som grunder og designer av motehuset Moods of Norway (2003-2017) som fikk norske menn til å bruke fargerike dresser med gøyale mønstre.

Han lanserte også rosa vaffeljern. Humør og livsglede er hans varemerke. Sist ut på designfronten for Simen er sengetøyet The Weekend Getaway designet for Nordic Form. Han har latt seg inspirere av sine mange reiser og har skapt flotte kolleksjoner som ble vist på Oslo Design Fair.

-La favorittdestinasjonen din komme til deg! Vi drømmer alle om en avslappende helg på et fantastisk hotell eller et eksotisk reisemål. Derfor skapte jeg sengetøy som en hyllest til de magiske og minneverdige helgeturer vi alle ønsker etter en lang og stressende uke. I en perfekt verden burde vi kunne reise når og hvor vi vil. Hverdagen og forpliktelsene våre gjør dette imidlertid ganske vanskelig. Derfor bringer vi favorittdestinasjonene direkte hjem til deg - med noen fantastiske design og kvaliteter som vil gi deg den kriblende luksusferiefølelsen hver eneste dag - i ditt eget hjem. Nyt en magisk helgetur hjemme, sier en engasjert Simen Staalnacke.

Staalnacke driver eget selskap, Staalnacke Industries Velkommen til Staalnacke Industries og gjør ulike designoppdrag, gir kreativ rådgivning til bedrifter og holder fantastisk fine foredrag. 

http://staalnackeindustries.com.datasenter.no/

-GB

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer