08.05.2023  |  Business  |  Bransjenytt

Framing samlet igjen danske og internasjonale designbrands

For 4. gang danner FRAMING rammen om en kuratert utstilling av en lang rekke toneangivende danske og internasjonale designbrands i Odd Fellow Palæet under 3daysofdesign i København.

Og denne gangen når FRAMING nye høyder. Nå med enda flere kvadratmeter, og med både gjengangere og nye merker på listen. I år vil ikke færre enn 36 merker vise nyhetene sine til de besøkende. Et virkelig sterkt felt av utenlandske high-end merker har også lagt merke til FRAMING og valgt å stille ut i Odd Fellow Palæet.


–Jeg er spesielt stolt av de italienske merkene som Poltrona Frau, Ceccotti Collezione og Luceplan. Og det er selvfølgelig også en del merker som har valgt FRAMING igjen. Blant annet String Furniture, Kasthall, Naver Collection og Eva Solo. Jeg er gleder meg til å ønske nye merker velkommen til FRAMING, deriblant Stolab, Greenholt, Man of Parts og Tarkett i samarbeid med Note (design studio) Som før blir det en «Outdoor Garden» hvor merker som Cane-line og Frostline vil vise frem deres design for friluftsliv på terrassen og i hagen, sier Samira Kudsk, grunnlegger og eier av FRAMING.


Når bransjen så vel som designere, arkitekter, innkjøpere og medier fra hele verden samles i København under dagene 7.-9. juni får de oppleve en dynamisk utstilling av design fra både unge talenter og etablerte navn. København blir en stor livescene. Og det er ingen tvil om at 3daysofdesign, takket være det store arbeidet til Signe Byrdal Terenziani, har blitt en stor årlig designbegivenhet som alle ønsker å være med på – og som i år kan feire et flott 10-årsjubileum.
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer