29.10.2021  |  Kitchen  |  Tekstiler

Gjenbrukte nyheter fra Pillivuyt

Innhold fra partner Hva er dette?

Vanligvis er ikke nyhetene fra i går eller i forgårs mye verdt. Men når det handler om å gjenbruke materialer fra gårsdagens tekstiler for å skape morgendagens tekstilnyheter, gir det virkelig mening – ikke minst for den grønne bunnlinjen

I mer enn 200 år har Pillivuyt vært kjent for å skape porselen som støpes på en helt spesiell måte, og som er sterkt nok til å gå i arv fra generasjon til generasjon. Denne høsten kommer merket med ytterligere tre nyheter – nemlig en grillhanske, et forkle og en gryteklut, som blant annet er skapt av resirkulert bomull.

Ganske enkelt

I tillegg til å skape sitt verdensberømte porselen har Pillivuyt gjennom mange år også kjempet for å redusere CO2-avtrykket ved å for eksempel gjenbruke vann, plast, papir og papp samt avfallsprodukter fra råvarer.

Nå gjenbruker Pillivuyt også bomull. Det er rett og slett en god idé, samtidig som forbrukerne får flotte tekstiler i enkel design, som passer på stort sett alle kjøkken, og som gir god samvittighet.

Slitesterke tekstiler

I tillegg til gjenbrukt bomull består grillhansken, forkleet og grytekluten også av polyester, noe som bidrar til å gjøre produktene ekstra slitesterke for den daglige bruken på kjøkkenet. Alle tre deler finnes i svart og elegant grå.

Kjøkkentekstilene kan vaskes på 40 grader. Det kan være overskuddsfarge, og det må også forventes 5–10 % krymping. Det anbefales å bruke vaskemiddel uten hvitemidler og blekemidler – og tekstilene bør strekkes etter vask eller strykes forsiktig.

Tags: F&H Group AS

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer