08.06.2021  |  Interior  |  Design

Gjenoppliv din livsglede!

Desenio er stolte over å kunne presentere sin nyeste studiokolleksjon, Studio Zest – en unik og eklektisk kolleksjon av plakater som vekker glede. Med 34 unike motiver skaper Studio Zest en fargerik, uttrykksfull og spennende stil med uvanlige komposisjoner!

«Vi ønsket å skape en kolleksjon som vekker en følelse av ren glede og lykke ved hjelp av lekne farger», sier Annica Wallin, Executive Creative Director hos Desenio.

Farger har stor innvirkning på humøret og sinnstilstanden vår. Desenio Design Studio valgte bevisst trendriktige farger som vekker positive følelser.
«Solrike gultoner, rosa, bleke nyanser av grønt og varianter av lavendel er trendy både i fashion og interiørdesign. Denne fargepaletten er ekstremt populær både i innredning og plakater, og vi tror den kommer til å bli enda mer populær i tiden fremover.»

Studio Zest handler om å hylle vår evne til å være håpefulle, lykkelige og fri, uansett hvilke utfordringer vi har støtt på tidligere.
«Etter en periode der det har vært vanskelig å føle seg lykkelig og fri, er målet vårt med denne fotokolleksjonen å vekke optimisme og vise at det er lov å drømme om en spennende fremtid der alt er mulig», sier Annica Wallin. 
www.desenio.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer