10.12.2019  |  Business  |  Bransjenytt

Glamour og eleganse

Huseby Kjøkkensenter på Skøyen

Huseby er stolte av å presentere et renovert showroom og butikklokale på Skøyen. De feiret åpningen med en kjøkkenfest, og serverte god mat og drikke til fengende musikk. Mange inviterte gjester hadde tatt veien dit.

Huseby Kjøkkensenter på Skøyen står klart med lekre utstillinger i avslappet eleganse med en touch av luksuriøs glam. Enten man skal pusse opp badet, garderoben eller kjøkkenet vil et besøk her være en kilde til inspirasjon. Alle varer blir håndlaget på fabrikken i Våler i Vestfold, noe som betyr at kundene kan få det akkurat som man vil.

- Vi har det samme sortimentet som tidligere, men vist frem på en enda flottere måte. Vi kjører nå vår egen stil i forhold til det vi har tro på hvor vi fører en rød tråd gjennom hele uttrykket i showrommet, med de samme kvalitetsmøblene fra Huseby som denne butikken alltid har levert. Dette mener vi passer til dagens store etterspørsel etter innovativt design og idéen om å skape tidløse klassiske hjem med det lille ekstra som gjør at det skiller seg ut fra «det alle andre har». Dette opplever vi ofte at våre kunder spør etter.» forklarer salgsleder Thomas Brandth Markussen.

Utstillingene hos Huseby Kjøkkensenter ser ut som de er hentet rett ut fra et hjem og gjør det enkelt å forestille seg hvordan de ville se ut i ens eget hjem.

Huseby Skøyen, Drammensveien 134, telefon 22 54 52 30

www.huseby.no

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer