16.11.2021  |  Furniture  |  Design

Glemt og gjemt genistrek

Sibast Furniture legger til enda en møbelarkitekt til porteføljen. Denne gangen er det multikunstneren Piet Hein som i løpet av sin karriere skapte en rekke ikoniske møbler. Nå er superellipsestolen, opprinnelig laget for det ikoniske Superellipse-bordet, hentet fra arkivet og presentert for første gang.
Piet Hein brukte superellipsen i forbindelse med utformingen av setet og ryggen til PIET HEIN-stolen. De slanke, dobbeltbuede finérskallene skaper et møbel i visuell balanse og sørger samtidig for stor sittekomfort og bevegelsesfrihet.
Sete og rygg er montert på en stabelbar stålramme. Rammens to bakre ben skråner bakover, og gir dermed stolen et innbydende utseende samtidig som stabiliteten optimaliseres.
En betydelig del av stolens sterke grafiske silhuett kan tilskrives ryggens gjennomgående stålrør, som er plassert ganske tett inntil hverandre – et designgrep som også gir PIET HEIN-stolen en dynamisk eleganse.
www.sibast-furniture.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer