13.10.2021  |  Kitchen  |  Mat

God og grønn samvittighet med Berndes

Innhold fra partner Hva er dette?

I mer enn 100 år har Berndes begeistret gourmeter over hele verden med sine innovative produkter og høye kvalitet.

Nå lanserer Berndes serien b.green, som består av gryter og panner i mange forskjellige størrelser – alle produsert av 100 % resirkulert aluminium fra brukte drikkebokser.

Med serien b.green setter Berndes ekstra fokus på miljøhensyn og optimal utnyttelse av klodens ressurser, uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Resultatet er en serie fine gryter og panner med ekstremt godt hardhet og holdbarhet, som samtidig gir grønn samvittighet. For når man gjenbruker aluminium, sparer man minst 90 % av energien man ellers ville brukt på å utvinne aluminium fra bauksitt.

Optimal varmefordeling

Med 43 brukte drikkebokser får man en stekepanne på 28 cm av gjenbrukt aluminium, som ikke inneholder andre metaller, men er 100 % ren – siden det er gjenbruk fra næringsmiddelindustrien. Samtidig er det et homogent materiale som gir god varmefordeling og jevn hardhet.

Den miljøbevisste b.green-serien har i tillegg induksjonsbunn med et patentert gitter som fordeler varmen på en optimal måte. Pannen har et ergonomisk håndtak som gir trygg håndtering, og det harde quartz non-stick-belegget inneholder verken PTFE eller PFOA. Samtidig virker det solide belegget i bunnen forseglende og forhindrer rust. 

Stort utvalg

Med b.green lanserer Berndes et stort sortiment som består av fire panner med diameter på henholdsvis 20, 24, 28 og 30 cm, en kasserolle, som rommer 1,4 liter, og to sautépanner med lokk, som rommer henholdsvis 3,1 og 3,5 liter. I tillegg finnes serveringspanne med lokk, som rommer 3,5 liter, gryter med lokk, på henholdsvis 3,8 og 5 liter, en wok som rommer 3,6 liter samt en crepepanne med diameter på 25 cm.

b.green-serien produseres i Italia, og den lages av drikkebokser som er samlet inn i nærområdet for å redusere miljøbelastningen. I tillegg er emballasjen betydelig redusert for å redusere unødvendig avfall, og pannene leveres i en praktisk sleeve som er produsert av FSC-sertifiserte materialer. Produktene kan brukes på alle varmekilder – og det er fire års garanti på hele serien.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer