14.10.2021  |  Kitchen  |  Mat

Godbiter i metermål fra Blomsterbergs

Innhold fra partner Hva er dette?

Når du pakker pennalet til den nye bakesesongen, må du ikke glemme linjalen fra Blomsterbergs.

Denne flotte nyheten i eik passer perfekt på ethvert kjøkken, og den setter også nye standarder for allslags bakverk, som kransekaker, bringebærsnitter og mye annet.

Den profesjonelle konditoren bak merket Blomsterbergs er kjent for sitt store smil – og sin like store perfeksjonisme. Med den nye linjalen fra Blomsterbergs får hjemmets egne konditorer og kakeelskere muligheten til å bake like nøyaktige godbiter som Mette Blomsterberg.

Det ringer inn for en ny sesong

Når høsten setter inn, skyter bakesesongen virkelig fart. Vi koser oss innendørs og nyter en kake til kaffen eller kakaoen, som passer perfekt på de mørke ettermiddagene. For noen er årets høydepunkt den hjemmebakte kransekaken – og Blomsterbergs nye linjal er bokstavelig talt som skapt for denne nyttårsklassikeren.

I tillegg til en lettlest centimeterskala på den ene siden har linjalen nemlig merker for å lage ringene til en kransekake på den andre siden, slik at man kan skyte inn nyttåret med et nøyaktig mesterverk.

Enkelt og nydelig

Nyheten fra Blomsterbergs er 51 cm lang og kan brukes til alt fra å måle opp paideigens diameter til omkretsen av marsipanbåndet på bløtkaken – og den gjør det enkelt å få et mer enn vakkert resultat.

Med utgangspunkt i Blomsterbergs alltid store fokus på estetikk, sanselighet og høy profesjonalitet er den nye linjalen skapt av vakker eik. Derfor må man huske å vaske den for hånd samt å behandle den med matolje i ny og ne, slik at man får glede av linjalen i mange år.

Mere fra F&H Group AS

F&H Group AS

www.fh-as.no/

F&H Group AS er Skandinavias største bolig-brandhouse innen kjøkken, bord, bad og interiør.

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer