02.03.2020  |  Kitchen  |  Utstyr

Grønnere verktøy

Eva Solos nye Green tools-serie består av funksjonelle og bærekraftige kokekar som skal lokke smaken frem i alt det grønne.

Inkludert er en krydderknuser og sitruspresse som vil gjøre det lettere å lage tilbehøret som får salaten og grønnsakene til å smake. Alle håndtakene i serien er laget av et slitesterkt materiale, hvor 50% kunststoff er av hvetefibre. Green tools er dermed både en hyllest til nye grønne vaner på kjøkkenet og nye bærekraftige måter å produsere på.

Sitruspressen i den nye serien gjør det enkelt å presse sitrusfrukter direkte over maten, salaten, drikken eller hva som helst som mangler det siste preget av sitrus. Vri frukten mot kjernen av presseren med et lett trykk, og la saften fri for kjerner renne gjennom skaftet på presseren, som fungerer som en trakt, og rett ned i f.eks. en karaffel eller et glass.

www.evasolo.com

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer