21.04.2023  |  Interior  |  Dekorasjon

Grasiøs glassvase

Ro Collection lanserer Crushed Glass Vase – en serie grasiøse glassvaser i munnblåst glass, som med sin tittel refererer til den tradisjonelle teknikken bak resirkulering av restglass.
Det tradisjonelle glasshåndverket etterlater restglass som ved oppvarming kan gjenbrukes i nye design. Med denne teknikken blir restglass knust og gjenbrukt som dekorasjon.
Smeltet glass blir munnblåst og ekspandert i en treform og former glasset etter ønsket design. Til slutt snus vasen i det knuste restglasset, noe som resulterer i den vakre og unike teksturen til hver enkelt vase.
Crushed Glass Vase-kolleksjonen består av tre forskjellige størrelser og er tilgjengelig i fargene Clear og Sepia brown.
Vasene passer til ulike blomster, buketter og grener. Den klassiske smale basen løfter vasen, mens den romslige midjen kombinert med en bred åpning skaper plass til at blomstene kan utfolde seg vakkert.

www.rocollection.dk
-PF

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer