24.09.2021  |  Business  |  Bad

GROHE deltok på høstens store designerfest – en storsatsning fremover

Designers’ Saturday gikk av stabelen den 10. september, hvor hele 170 varemerker fordelt på 14 ulike adresser i Oslo viste seg frem. Blant store interiør- og designernavn som Menu, Ferm Living, FagFlis, String, Plesner Patterns og Eilersen, var sanitærprodusenten, GROHE, å finne på designerfesten med et felles showroom. Som en del av årets tema Change under Designers' Saturday, ønsker GROHE å være en del av utviklingen som skjer i alle ledd i bransjen.
– Vi er stolte av å nok et år kunne representere både GROHE og bransjen på en prestisjefylt arena som Designers’ Saturday. Som en leverandør av komplette baderoms- og kjøkkenløsninger, synes vi det er viktig å være til stede på ulike arenaer, og møte både arkitekter og folk fra prosjekt- og VVS bransjen. Det er på denne måten vi kan fortsette å utvikle oss, både hva gjelder innovasjon og design, sier Anne Øiseth, Country Manager i GROHE.
Under årets Designers' Saturday viste GROHE frem sine slitesterke farger i en utstilling laget i samarbeid med Plesner Patterns og FagFlis. I tillegg kunne de besøkende se og føle på en av GROHEs 3D-printede kraner i metall. Den imponerende 3D-kranen, Allure Brillant Icon 3D, ble først lansert under ISH messen i 2019.

GROHE Norge
GROHE er en av verdens ledende merkevarer innenfor komplette baderomsløsninger og kjøkkensystemer. For å kunne tilby «Pure Freude an Wasser» er hvert produkt fra GROHE basert på de fire kjerneverdiene kvalitet, teknologi, design og bærekraft. GROHE har som mål om å skape livsforbedrende, intelligente og bærekraftige løsninger som tilføyer merverdi for kunden. Med design- og utviklingsavdelingene godt forankret i Tyskland, kan GROHE sine produkter bære kvalitetsstempelet "Made in Germany", som ytterligere styrker kundenes tillit til merkevaren. Siden april 2020 har merkevaren hatt en CO2-nøytral produksjon over hele verden. GROHE har selv også satt seg et mål om å bruke plastfri produktemballasje innen 2021.

I løpet av de siste ti årene har GROHE vunnet mer enn 460 design- og innovasjonspriser, i tillegg til flere topprangeringer som «Tysklands mest bærekraftige større selskap». GROHE var den første leverandøren i VVS-bransjen til å vinne CSR-prisen som gis ut av den tyske regjeringen, og har blitt omtalt som en av "topp 50 bedrifter som endrer verden" av det anerkjente Fortune® magasinet.

Mere fra Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

Designbase.no - Forum for design- og interiør­bransjen

www.designbase.no

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og design­bransjen. Vi berører emner som trender, tendenser i detaljhandelen, ledelse og produktorientering. Formålet er å gi leseren inspirasjon og konkrete verktøy til å kunne optimere sin virksomhet og ta de riktige beslutninger som gjør bedriften konkurransedyktig. Den redaksjonelle målsetning er via spennende og in…

Se profil  

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer