11.01.2022  |  Business  |  Bad

GROHE henter ny Key Account Manager for arkitekter og designere

Jorunn Tharaldsen blir Key Account Manager for Architects & Designers i GROHE.

ROHE kickstarter 2022 med å styrke sin posisjon inn mot prosjektmarkedet, med ansettelsen av Jorunn Tharaldsen. Anne Øiseth, Country Manager i GROHE og Leader Norway i LIXIL EMENA, er svært fornøyd med ansettelsen:

– Det er ingen tvil om at sanitærbransjen stiller stadig større krav til bærekraft, design og innovasjon i alle ledd. Vi er derfor svært tilfredse med å få en så fremoverlent og dyktig medarbeider som Jorunn med på laget. Jeg er overbevist om at dette vil bidra til å styrke GROHEs posisjon mot prosjektmarkedet - og da spesielt mot arkitekter og designere.

Jorunn Tharaldsen bringer til bordet en betydelig erfaring innen interiør og design. Siden 2017 har Tharaldsen jobbet som trendanalytiker i Modena Gruppen, og har hatt verv i Norsk Byggkeramikkforening. Arbeidet har rettet seg mot det beskrivende ledd og sluttbruker, samt faglig pressestoff. Modena har i en årrekke samarbeidet med GROHE på ulike interiørprosjekter.

– Med mange om beinet i sanitærbransjen, tror jeg det blir enda viktigere å posisjonere seg mot arkitekter og designere i årene som kommer. Det er derfor utrolig stas å bli en del av GROHE som markedsledende aktør globalt, og med sine mange talentfulle kolleger, sier hun, og fortsetter:

– Det er en økende etterspørsel etter særegne materialer og løsninger, og forståelse for god design, funksjon og materialvalg blir mer viktig.  Jeg gleder meg til å ta fatt på nye og spennende oppgaver, avslutter Tharaldsen.

Tharaldsen har tilbrakt store deler av sitt yrkesliv som interiørfotograf og skribent. Sammen med Maria Horgen, ga hun ut boken «Dusty - tidløse fargevalg» i 2018.

  Designbase.no dk anvender cookies som vi bruker til å huske dine innstillinger og statistikk m.m. Når du fortsetter med å bruke nettsiden, aksepteres vår nye cookie- og persondatapolitikk. Les mer